Archief for the 'Strand' Category

Maart

zondag, maart 1st, 2020

Het is alweer Maart de strandhuisjes gaan eind van de maand alweer naar het strand, erg veel storm geweest de laatse weken en veel zand tegen de duinen gewaaid of er juist weg gewaaid.

Als alles mee zit komen er dit seizoen stelcon platen te liggen bij de 4 strand opgangen van de strand verenigingen.

26 Januari

zondag, januari 26th, 2020

De eerste maand is bijna om en nog steeds goed weer voor een wandeling over strand, deze keer richting opgang Parnassia bij de stuifgaten in het duin. Zie de foto's . Nog 2 maanden dan gaan de huisjes alweer naar het strand.

IJmuiden aan Zee is van ons

woensdag, januari 1st, 2020
Vond dit stukje nog van Bart Boele van jaren geleden, had het ooit op de oude site gezet maar vind het nu wel weer actueel.
IJmuiden aan Zee is van ons

Plaatsen reacties

vrijdag, december 27th, 2019

Het viel me al enige tijd op dat er geen reacties meer werden geplaatst, heb de plugin die dit veroorzaakte verwijderd hoop dat dit nu weer werkt. Het is altijd leuk om wat terug koppeling van de bezoekers te krijgen. Fred

23 december

maandag, december 23rd, 2019

We zitten vlak voor de kerst nog een kleine update, inmiddels staan er al enkele tiny houses achter het strand. In 2023 willen ze starten met de bouw van het kustdorp als dit wordt goedgekeurd, zullen er 2000 woningen worden gerealiseerd  dit zal tot 2030 duren wat voor de strandhuisjes en strandgasten waarschijnlijk voor veel overlast zorgen laten we er het beste maar van hopen.

1 December

zondag, december 1st, 2019

Inmiddels weer December het schiet alweer op, de huisjes gaan vanaf 31 Maart weer naar het strand. Vandaag een wandeling naar de kop van de pier gemaakt.

17 november

zondag, november 17th, 2019

Inmiddels alweer half November vandaag mooi weer voor een strandwandeling, voor op strand zijn nieuwe palen geplaatst met afbeeldingen.

Zondag 27 oktober Kiters

zondag, oktober 27th, 2019

Zondag 27 oktober de wind stond weer gunstig, dus waren er weer veel kiters in IJmuiden .

22 oktober

dinsdag, oktober 22nd, 2019

Inmiddels zijn de huisjes alweer een maand van het strand, Maar het is nog heerlijk om langs de zee te slenteren.

Noordzee op 10 oktober

donderdag, oktober 10th, 2019

Vanmiddag weer een strandwandeling gemaakt, met een stevige maar zonnige westenwind . Veel kiters op het water, en de zee zag er prachtig uit.

De zee met een stevige westenwind en schittering van de zon