Archief for mei, 2009

We gaan een mooi langweekeind krijgen

vrijdag, mei 29th, 2009

31-05-09-029

 

 

 

 

 

 

 

Afsluiting vaneen mooie stranddag

Zondagavond het is  nu weer rustig op het strand alleen nog de strandbewoners,  nog even een paar uurtjes genieten van de zwoele avond. Ik heb een instelling vd webam kunnen veranderen waardoor het nu beter werkt.

Zondagochtend het is stralendweer en het lijkt nog wel beter dan gisteren die ook niet verkeerd was.  Ik probeer de webcam aan te laten maar de verbinding valt helaas steeds weg, het is nu 11 uur al lekker druk aan het worden.

2009_053031-5-0900021

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdagochtend het is al heerlijk weer ook al zitten we nog op het werk, maar de vooruitzichten dit weekeind zijn prima. Dus vanaf vanavond zitten we weer op het strand, dan ook weer vaker de webcam aan dus.

maandag 25 mei

maandag, mei 25th, 2009

Na een prachtige zondag en lang weekeind weer een dagje aan het werk geweest,  nog even sávonds naar het strand en het is er heerlijk warm.  Toch nog even  op de vlonder genieten tot het onweer komt.  

oja we zijn op zoek naar een aladdin lamp no2 heeft iemand er nog één staan, of een lont ervoor

Rampen oefening op zee

zaterdag, mei 16th, 2009

15-5-09-011

Zaterdagmiddag het mooie weer is er nog niet, maar er is op het strand nog genoeg te beleven. Er was een grote rampen oefening op zee zie foto, ook was het weer redelijk kite weer en in de huisjes was het goed uit te houden met een bakkie koffie cq biertje.

spam

dinsdag, mei 5th, 2009

Momenteel weinig op strand te beleven, of je moet van kiten houden zie foto. Hebben de laatste dagen veel last gehad van spam op de site, hierdoor hebben we de instellingen moeten aanpassen. Jammer al die onnozele mailtjes vraag me wel eens af, wat het nut ervan is maar goed we zijn er hopelijk weer van verlost.

3-5-09-009