Archief for april, 2011

2de paasdag

maandag, april 25th, 2011

2de paasdag het is mooi weer volop zon en de wind is gedraaid naar noordoost. Gisteren was het ook goed weer maar was de wind noord, het wordt weer een mooie stranddag.

nieuwe webcam

zondag, april 24th, 2011
de nieuwe webcam werkt eindelijk, als het goed is blijft deze aanstaan.
laat eens weten hoe jullie het beeld vinden.
We hebben het beeld vergroot van 352 x 288 naar 640 x 480 dus zeg bijna 2 x zo groot. Speciaal voor Lolke daar bij de klm en alle andere bezoekers natuurlijk, en het valt mij nog reuze mee.
Fred

goede vrijdag

vrijdag, april 22nd, 2011

Vrijdag het is al lekker op het strand het zonnetje is nu nu nog niet zo sterk maar het wordt zo wel beter. De webcam is binnen ik hoop dat we hem morgen werkend krijgen, het is moeilijker dan ik dacht. Zolang de oude webcam aan als we op strand zijn.

zondag 17 april

vrijdag, april 15th, 2011

 ik was al vroeg op strand vanmorgen, op de boardwalk stonden een aantal buggy’s met baby’s erin voor een foto reportage vermoed ik. De zonnepanelen werken nu allemaal op het dak dus er is stroom genoeg voor oa de koelkast en  verlichting,  verder lekker op de vlonder gezeten in het zonnetje het was een prima stranddag.

17-qpril

De webcam werkt redelijk ik zet deze aan als ik op strand ben, binnenkort plaats ik een ip camera. Dan kan de cam 24 uur perdag aan blijven, als het internet blijft werken tenminste. Heb vanavond het water weer opnieuw aangesloten en voor onze buren ook, kunnen ze weer koffie zetten kost iets maar dan heb je wat.

camera12

eerste weekeind

zaterdag, april 9th, 2011

Huisje wordt geplaatst

huisje-plaatsen

zaterdagochtend het is al prachtig weer ideaal om aan het huisje te werken, proberen vanmiddag de vlonder naar beneden te laten en de zonnepanelen weer monteren. Misschien kan de webcam al aan je weet maar nooit.

fred-en-cor

zaterdagavond het was een hele mooie dag om aan het huisje te werken, hebben nog tot 19:00 uur op de vlonder in de zon gezeten en zijn weer aardig bij gekleurd.  Morgen zijn de verwachtingen ook goed, kan ik de zonnepanelen weer aansluiten en misschien het internet.  Wacht eigenlijk op een paar onderdeeltjes voor de antenne, maar misschien lukt het met een noodantenne ook wel.

schoen

wie is zijn schoen verloren??  werkje van Mandy en Karsten

3de rij staat alweer

maandag, april 4th, 2011

maandagmiddag de 3de rij staat weer,  morgen de 2de en woensdagmiddag beginnen ze met de voorste rij.

huisjes-4-april-001

Terwijl we even een praatje maakten kwam er nog een transport huisjes voorbij . Ook meteen kennis gemaakt met een nieuwe achter buurvrouw.

huisjes-4-april-004

huisjes langs een mooi glimmende zee

strand seizoen weer begonnen

zaterdag, april 2nd, 2011

gisteren zijn de eerste huisjes weer naar het strand gebracht, vandaag gaan ze volgens mij ook door met de 3de rij wij staan woensdag weer.1-april-002“>1-april-003

 

ook was het goed kite weer 1-april-002