Archief for juni, 2011

18 juni nog steeds storm

zaterdag, juni 18th, 2011

De harde wind houd maar aan, we hebben nu al een paar weken windkracht 7 / 8 te pakken. De matten tusen de huisjes werken gelukkig wel goed, het zand wordt niet onder de huisjes weggeblazen ( tot nu toe).  Vanmiddag maar even langs geweest heb het raam waar de webcam achter staat  even schoon gemaakt, maar ik kijk nu wel thuis naar de zee.

Fred

spam filter

dinsdag, juni 14th, 2011

ik had een filter geplaatst om spam mail tegen te gaan, maar deze werkte zo goed dat niemand meer kon reageren. Heb hem verwijderd dus er kunnen weer reacties worden geplaatst, hopelijk geen spam. Heb het nu wel zo ingesteld dat ik de reactie eerst moet goedkeuren, eerst maar even afwachten of we weer geen spam mail krijgen daarna zet ik die optie weer uit.

pinksteren

maandag, juni 13th, 2011

Het weer was het pinkster weekeind iets minder, maar hierdoor hadden we wel de tijd om de paden tussen onze huisjes wat op te knappen.

pinksteren-mat2de pinksterdag was er toch weer meer wind en de 1ste kiters waren al vroeg op het strand,  later werd het steeds drukker dit gaf een kleurig beeld aan de waterkant.

pinksteren-kittenaan het eind van de dag kwam zelfs de zon weer even door.

Helaas nog steeds veel last van spam bezoek op de site, normaal heeft de site 200 bezoekers per dag maar nu zit ik met een kleine 1000 met allemaal vage websites waardoor ik niet meer kan zien wie normaal de site bezoekt erg vervelend allemaal.

mooi weer en spam

vrijdag, juni 3rd, 2011

update zaterdag ik heb een spam filter ingesteld, eens kijken of het nu over is

We hebben weer een lang weekeind met mooi strandweer, jammer genoeg heb ik zeer veel last van spam berichten (enkele honderden per dag) daarom heb ik deze maar zo ingesteld dat ik ze eerst moet goedkeuren. misschien kan er een beter filter op zal kijken of dit mogelijk is.