Archief for juli, 2011

weer uit

zaterdag, juli 23rd, 2011

Vanmorgen nog even op strand geweest het weer was echt slecht, het water was tot dicht bij de huisjes gekomen.  Degene die al vakantie hebben treffen het niet, wat het internet betreft deze is uitgevallen misschien door het slechte weer. Ik laat bij mij alles aanstaan als het weer in de lucht komt, zal de webcam het ook wel weer doen.

fred

Heb eindelijk weer verbinding met internet.  Ik hoop dat het nu blijft werken de verbinding die ik gebruikte kwam van seaport, maar deze is helaas beveiligd wel jammer werkte goed. Het zou toch mooi zijn als de strand uitbaters eens toegang zouden geven op hun netwerken, word namelijk veel op de webcam gekeken. Maar je weet het maar nooit?

helaas weer storing

maandag, juli 18th, 2011

Jammer genoeg is de internet verbinding weer uitgevallen, door het slechte weer kan ik het nu niet veranderen. Misschien van het weekeind, tot zolang geen webcam meer.

storm en regen

donderdag, juli 14th, 2011

Het regend nu echt hard ik kan niet veel meer zien via de webcam, maar volgens mij staat het water dicht bij de huisjes zo te zien is het al tot de gele bakken. Het was om 15:03 hoogwater dus veel verder zal het niet komen de wind is nu NW 8 hopelijk blijft alles werken en heel

 

Hé  rijd toevallig net de reddingsbrigade voorbij, stel je voor als dit weer was geweest met de beachparty zaterdag

party gangers en vos

maandag, juli 11th, 2011

zaterdagavond het festival loopt op zijn einde, in groepjes komen de bezoekers langs de huisjes. Ook veel maken een sanitaire stop bij de vuilnisbakken, ook stond een vos voor de huisjes moest het even vastleggen.

gelukkig had de vos al worstjes op

Turn up the Beach

zaterdag, juli 9th, 2011

Het festival is gisteren rustig verlopen, heb eigenlijk niets van de muziek gehoord. Kwam door de westenwind, wat de website betreft als het goed is zijn de problemen opgelost. wel moet nu bij reacties een mail adres en naam worden ingevoerd plus een reken sommetje, helaas kan het niet anders meer door ale spybots tegenwordig op het internet.

De time table:“>

 

Aanstaande zaterdag dan is het eindelijk zover: de eerste editie van strandfestival ‘Turn up the Beach’ in IJmuiden aan Zee – dat tussen 15.00 en 23.00 uur helemaal is omgetoverd tot hét Ibiza van Nederland. Bezoekers kunnen losgaan op de beats van DJ’s als Sidney Samson, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Billy the Klit, Ricky Rivaro, Hardwell en Quintino!

De time table:
15.00 – 16.00 uur Ricky Rivaro
16.00 – 17.00 uur Quintino
17.00 – 18.15 uur Sunnery James & Ryan Marciano
18.15 – 19.15 uur Hardwell
19.15 – 20.30 uur Afrojack
20.30 – 21.30 uur Billy the Klit
21.30 – 23.00 uur Sidney Samson

Het evenement is bijna uitverkocht, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten voor ‘Turn Up The Beach’ kosten slechts € 22,50 excl. servicekosten en zijn verkrijgbaar op www.538ticketshop.nl en bij Primera. Aan de deur zijn geen kaarten meer te koop!

Turn Up The Beach wordt mede mogelijk gemaakt door SPA Reine

bezoek van een vos

zondag, juli 3rd, 2011

zaterdag in de middag kwam de zon steeds vaker door, we besloten om te slapen vannacht. In de avond opeens een hare klap, had rein de vos onze vuilnisbak om getrokken en was deze aan het doorzoeken. Verder was het rustig op het strand weinig bewoners, alleen onze vogelman.Hahaaa

Wat het geven van reacties betreft deze optie had ik weer open gezet, maar er kwam meteen weer een zooitje spam binnen. Dus moet ik ze eerst weer goedkeuren, als er teminste iemand reageerd.