Archief for augustus, 2011

nieuwe plek webcam

zaterdag, augustus 27th, 2011

Door klachten heb ik de webcam op een andere  plaats gezet, nu kijkt de cam recht vooruit dus op zee. de zonsondergang is hierdoor helaas niet meer te zien, volgend jaar maak ik wel een kastje waardoor de cam buiten staat en hoger zodat de andere strand bewoners meer privacy hebben.

weer een mooie zonsondergang

vrijdag, augustus 26th, 2011

Donderdagavond na de  BBQ hebben we nog tot laat buiten gezeten tegen zon,s ondergang kwam er een groot passagiersschip voorbij Later kleurde de lucht hier moesten even wat foto,s van worden gemaakt en hier nog een paar “>Ook een foto via het raam van het strandhuisjeWat de webcam betreft nu heb ik geen problemen met het internet, maar door het slechte weer de laatste dagen hebben we niet genoeg stroom meer om de cam aan te laten.  Als de accu weer vol is (nu 40%) zet ik hem weer aan,  en anders zo nu en dan even.

laatste vakantie week

dinsdag, augustus 23rd, 2011

we zijn aan onze laatste vakantie week begonnen, zaterdagavond was de playback show op het strand. Het was erg gezellig helaas had ik de camera vergeten dus h eb ik hier geen foto’s van kunnen nemen. (als iemand wat wil opsturen) fredvandersteen@tele2.nl . gisteren nog garnalen getrokken en BBQ in de regen, maar wel gezellig onder de parasol. ook hadden we weer een mooie zons ondergang

had ook nog een panorama foto genomen maar deze was helaas niet helemaal gelukt, heb er een stukje afgeknipt

ik zet hem er toch even bij.

vos op bezoek

dinsdag, augustus 16th, 2011

vrijdagmiddag hadden we bezoek van een vos bij het strandhuisje, hij ging mooi voor de foto liggen.

“>

ook als we dichterbij kwamen bleef hij liggen, alle bewoners die er waren moesten even een foto maken.

later hoorde ik dat hij vaak bij Ad op de achterste rij langs kwam, en bijna tam was.

1ste week zit erop

maandag, augustus 8th, 2011

Onze 1ste vakantie week zit er alweer op, momenteel veel wind maar ook is er nog wel zon. Ik heb weer een iets betere verbinding met het internet maar hoe lang dit duurd weet ik niet, in iedergeval werkt de webcam voorlopig  weer. heb vorige week nog een paar foto’s genomen van een mooi verlicht schip

helaas niet zo scherp, ook nog even ingezoomd

Ook hadden we nog een mooie zonsondergang afgelopen vrijdag

Zaterdag hebben we zelfs BBQ op strand gedaan, ook al was het laatst in de regen. En gisteren in de storm was er nog een beach volleybal tournooi , dus er is nog genoeg te beleven hier.  Maar wij gaan een paar dagen weg met de motor.

Fred

 

vakantie 2011

woensdag, augustus 3rd, 2011

De vakantie is begonnen deze week we hebben de 1ste dagen al mooi weer gehad, vandaag valt een beetje tegen helaas. Wat de webcam betreft doordat alle netwerken waar ik nog op kon nu dichtstaan, of niet goed werken heb ik deze  uitgeschakeld.  Misschien dat ik nog een stabiele verbinding vindt? of toegang van iemand op zijn netwerk krijg, dan kan deze weer aan anders tot volgend jaar.