Strand Seizoen 2016

nog aardig wat schovel werk deze week

“>

noordzee en zeezicht

nog aardig wat schovel werk deze week
stortkoker 1e blok
paal voor internet bij toiletgroepen

Nog even en dan gaan de eerste huisjes alweer naar het strand, op de parkeerplaats zijn al veel mensen bezig met werkzaamheden aan de huisjes. Ook nog even naar het strand gegaan om de masten op te meten voor het internet dat we proberen eind April in de lucht te hebben, voor het hele strand.  Voor het eerste blok was de plek van de stortkoker al vrijgemaakt, zo te zien moet er deze week nog veel zand worden weg geschoveld. Ons huisje staat 1 april weer en dan werkt de webcam ook weer met nu beeld van het strand, inplaats van de binnenkant van het huisje. Dit seizoen wil ik een buitencamera installeren die een groot deel van het strand kan laten zien, ook komt er 1 bij de toiletten voor bewaking.

 

 

Comments are closed.